Acasă Actualitate Arădenii vor să intre în Cartea Recordurilor cu… 500 de genoflexiuni

Arădenii vor să intre în Cartea Recordurilor cu… 500 de genoflexiuni

221
DISTRIBUIȚI

10.05.2017 cartea recordurilor genoflexiuniArădenii vor să intre în Cartea Recordurilor cu cei mai mulți sportivi amatori care fac 500 de genoflexiuni, consecutiv.
În perioada 20-21 mai va avea loc Transilvania Fitness Festival, eveniment în cadrul căruia arădenii vor încerca să intre în Cartea Recordurilor. Pentru a se omologa un eventual record, au fost contactaţi reprezentanții Asociației Cartea Recordurilor, care vor veni la Arad.
Prima ediție a festivalului se va desfășura pe parcursul a două zile, prima fiind dedicată exclusiv antrenorilor interesați de diverse specializări în domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse. Organizatorii au pregătit o serie de workshopuri: FunctionalChallenge, susținut de Per Markussen din Norvegia, Functional training alături de PanosBalatsinos din Grecia și Capoeira Aerobic cu Czanik Balazs din Ungaria.
Duminica, 21 mai, în cea de-a doua zi a festivalului, la Sala Polivalentă Arad, Transilvania Fitness Festival le dă întâlnire tuturor pasionaților de fitness, chiar și celor începători și le propune să încerce diferite tipuri de antrenamente, de la Kangoo Jumps, Functional training, Rebound, SYLO, Power Jumper, Dancer Jumper, Capoeira aerobic, la Bootcamp și Deep Work. Participanții vor avea ocazia să se antreneze cot la cot alături de Cristi și Edina Lucuța, Kinga Sebestyen, Per Markussen, Lucian Bosînceanu, Panos Balatsinos, Alina Vilagoș, Daniela Amza, Ciprian Căvășdan și BalazsCzanik. „Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Asociația Cartea Recordurilor, prezentă la eveniment, precum și lansarea noilor ghete Aerower sunt doar câteva din surprizele pregătite în cadrul TFF”, a declarat Cristian Lucuța, inițiatorul festivalului Transilvania Fitness.
Organizatorul principal al evenimentului este Auăleu Fitness, având ca parteneri oficiali compania AerowerEuropa de Est, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” și Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

Comentarii

comentarii