Acasă Cultura Artă’n Casă! O importantă lucrare despre managementul cultural va fi lansată la...

Artă’n Casă! O importantă lucrare despre managementul cultural va fi lansată la Casa Artelor

281
DISTRIBUIȚI

Luni, 15 aprilie, la Casa Artelor, str. Pacha nr. 8 din Timișoara, începând cu ora 18, va avea loc lansarea Compendiului de bune practici în Management Cultural, produs în urma celei de-a doua ediții a școlii de vară de Management Cultural – Artă’n Casă.

Cartea prezintă o colecție de texte, notițe și schițe care documentează interacțiunea dintre participanții Artă’n Casă 2018, dialogul dintre ei și cunoașterea generată de rezidenți împreună cu oamenii de cultură, managerii culturali, artiștii și profesioniștii participanți, dintre care îi amintim pe Lia Perjovschi, Mircea Vasilescu, Diana Marincu, Corina Răceanu, alături de mulți alții.

În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul în care se regăsesc dialogurile culturale și experiențele de învățare prilejuite de Școala de vară, care a avut loc la Socolari, în vara anului trecut.

Și nu în ultimul rând, vor fi lansate cele două programe de formare profesională, pentru spațiul cultural, adresate tinerilor între 20-35 de ani, în formatul a două școli de toamnă: TMcult – Critică și Jurnalism Cultural și TMcult – Management Cultural.

Compendiul de bune practici în Management Cultural este un proiect dezvoltat de Asociația Culturală Contrasens în parteneriat cu  Casa Artelor – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, având sprijinul financiar din partea AFCN și al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Comentarii

comentarii