Acasă Actualitate Asociația Timișoara 2021 recrutează coordonator activități de comunicare

Asociația Timișoara 2021 recrutează coordonator activități de comunicare

231
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a lansat pe paginile sale de internet și facebook un anunț de recrutare pentru poziția de coordonator activități de comunicare pe perioadă determinată, anunț pe care vi-l supunem atenției în cele ce urmează. Astfel, vineri, 10 septembrie a.c. este termenul-limită până la care candidații interesați sunt așteptați să-și depună candidaturile.

Candidatul selectat va colabora cu Asociația în perioada septembrie-decembrie 2021 în vederea implementării acțiunii “Program transversal de comunicare a Programului Cultural Timișoara 2023”, cofinanțată de Consiliul Județean Timiș.

Candidatul trebuie să dovedească o bună cunoaștere a Dosarului de candidatură cu care Timișoara a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii (ce poate fi consultat pe site la rubrica transparență și la acest link), să aibă experiență relevantă în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice, în special în sectorul cultural și creativ, de minimum 3 ani, să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Detaliile despre cerințele și responsabilitățile postului, precum și modalitatea de înscriere în concurs se regăsesc pe pagina de internet timisoara2021.ro, secțiunea Cariere, precum și pe pagina de Facebook Timisoara2023 – îndeamnă Simona Neumann, director executiv al Asociatia Timisoara 2021 Capitală Europeană a Culturii.

 

Comentarii

comentarii