Acasă Sport Atletele de la CSU Poli, medalii la Campionatul Național de Seniori și...

Atletele de la CSU Poli, medalii la Campionatul Național de Seniori și U23, la Craiova

DISTRIBUIȚI

Atletele de la CSU Politehnica Timișoara nu s-au întors cu mâna goală de la Campionatul Național de Seniori și U23 (tineret), care a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Craiova. Au fost obținute două medalii, câte una la tineret și la seniori, dar și alte performanțe notabile.

Medalii naționale obținute de sportivele Clubului Sportiv Universitar Politehnica Timișoara, la Campionatul Național de Seniori și U23, etapa finală, care s-a disputat la sfârșitul săptămânii trecute, la Craiova. În proba de 5000 de metri, categoria seniori, polista Anita Zaro (n. 1999) a urcat pe ultima treaptă a podiumului și a obținut medalia de bronz. Iar la proba de 1500 de metri, aceeași sportivă s-a clasat a șasea, tot la seniori.

Nu a fost singura atletă de la CSU Poli care a urcat pe podium la această categorie de vârstă. Denisa Zaro (n. 2001) a obținut tot medalia de bronz, însă la categoria 3000 de metri obstacole, concurând la U23 (tineret. Carla Ivanciov (n. 2002) a fost aproape și ea de podium, însă a încheiat de fiecare dată pe locul 4 cursele de la 5.000 de metri și 1.500, tineret.

Pe echipe, CSU Politehnica Timișoara a ocupat poziția a șasea la 4×100 de metri, seniori. Sportivele alb-violete au alergat și la proba de 4×400 de metri, categoria seniori, unde au terminat pe locul 5.

Campionatul Național de Seniori și U23, etapa finală, s-a disputat la Craiova în perioada 8-9 iulie.

„Sunt foarte mulțumit de performanțele pe care le-au înregistrat sportivele noastre. Este rezultatul muncii pe care ele o depun în fiecare zi, săptămână de săptămână. E un balon de oxigen, iar pe viitor țintim alte performanțe în competițiile naționale”, ne-a spus Daniel Chirilă, antrenorul secției de atletism de la CSU Politehnica Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii