Acasă Actualitate Bănățenii iubesc Fundația ”Pentru Voi” Timișoara! I-au donat 350.000 euro, prin 2%

Bănățenii iubesc Fundația ”Pentru Voi” Timișoara! I-au donat 350.000 euro, prin 2%

460
DISTRIBUIȚI

Mii de cetățeni din regiunea de vest, județele  Timiș, Arad, Caraș Severin, Hunedoara, dar și din București, Cluj, Botoșani, Craiova, Târgu Jiu sau Zalău au ales să direcționeze 2% din impozitul pe venit Fundației ”Pentru Voi” din Timișoara.

Anul acesta, banii direcționați prin mecanismul de 3,5% din impozit au venit pe rând, pe măsură ce direcțiile de finanțe locale au prelucrat formularele 230.

Vineri 1 noiembrie, în conturile fundației au intrat banii de la Trezoreria Timișoara: 143.155 lei – adică 30.137 de euro. În total, anul acesta s-au adunat 35.000 euro prin acest mecanism.

Laila Onu, directorul Fundației Pentru Voi Timișoara, a explicat:

”2% sau 3,5% din impozitul pe venit al unui om este puțin, dar dacă sunt mulți cei care direcționează acești bani se adună sume importante și vitale pentru funcționarea serviciilor sociale.

Și prin acest mecanism, am reușit să asigurăm continuitatea și sustenabilitatea serviciilor noastre. În cei 11 ani de când s-a legiferat 2%, am adunat 350.000 euro, marea majoritate din Timișoara.

Mulțumim, Timișoara! Este cea mai bună validare a organizației noastre, mai importantă decât premiile și diplomele pe care le-am câștigat în cei 23 de ani de existența.

Faptul că atât de mulți timișoreni, care ne cunosc activitatea, aleg să direcționeze 2% din impozitul lor către Fundația Pentru Voi ne da încredere că persoanele cu dizabilități intelectuale se vor bucură și în continuare de sprijinul comunității locale. Vă suntem recunoscători pentru solidaritatea și responsabilitatea socială de care dați dovadă de 11 ani!

Multe mulțumiri și prietenilor din județul Timiș, din Arad, Caraș Severin, Hunedoara, dar și din București, Cluj, Botoșani, Craiova, Târgu Jiu, Zalău etc, care aleg la rândul lor Fundația Pentru Voi din Timișoara. Mulțumim pentru că va pasă! ”, este mesajul Lailei Onu.

Comentarii

comentarii