Acasă Actualitate Banc despre Lenin, spus americanilor de un deputat PNL de Timiș

Banc despre Lenin, spus americanilor de un deputat PNL de Timiș

DISTRIBUIȚI

Ben Oni Ardelean

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean le-a spus americanilor un banc cu Lenin, într-un discurs ținut la un eveniment organizat de Ambasada României la Washington DC pe 12 iulie, pentru a marca 25 de ani de parteneriat strategic SUA – România. 

Din partea română, cei care au adresat câteva cuvinte în cadrul evenimentului organizat la Capitoliu au fost Ben-Oni Ardelean (PNL), vicepreședintele Comisiei de politică externă a Camerei Deputaților, și Ana Cătăuță (PSD), vicepreședinte al Grupului PRO-America în Camera Deputaţilor, potrivit PressHUB.

Deputatul liberal a ținut un discurs de trei minute, dar jumătate din timp l-a rezervat pentru un banc cu Lenin.

„Când Lenin a murit, a fost pus într-un sicriu, într-un sicriu de sticlă. Și stăteau oamenii la coadă să îl vadă. Și era un credincios acolo, care stătea la coadă. Cum a ajuns lângă sicriu, s-a adresat soldatului rus: “Tovarășe, pot să îi zic tovarășului Lenin ceva?”,”Nu, căci este mort”. S-a pus din nou la coadă, a ajuns din nou și s-a adresat din nou soldatului: “Pot să îi zic ceva tovarășului Lenin?”, “Nu, este mort”. Așa că s-a așezat din nou la coadă. A venit la soldat și a spus: “Tovarășe, pot să îi zic tovarășului Lenin ceva?”, “Nu, este mort, este mort, este mort!” Și credinciosul a spus: “Știu, dar îmi place cum o spui””, a fost bancul spus de Ben Oni Ardelean celor prezenți la Capitoliul, scrie stirileprotv.ro.

Comentarii

comentarii