Acasă Eveniment Bărbat din Timişoara, arestat preventiv după ce şi-a ameninţat victima cu pistolul...

Bărbat din Timişoara, arestat preventiv după ce şi-a ameninţat victima cu pistolul în timp ce încerca să recupereze o sumă de bani

928
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru şantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce a încercat să recupereze o sumă de bani şi a tras un glonţ într-un dulap în timp ce se certa cu cel care îi datora banii. Ulterior, a mai tras două gloanţe în poarta victimei cu scopul de a ameninţa. 

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Parchetului de pe lângă Judeţcătoria Timişoara, bărbatul, care este recidivist, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de şantaj, nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

În urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Timişoara, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 ”În perioada 10 – 21.04.2021 inculpatul, recidivist, a deţinut fără a fi autorizat, arma letală marca Crvena Zastava, cal. 9 mm (pistol) şi muniţie letală aferentă, cu care în data de 10.04.2021, în jurul orei 20:00 a mers la locuinţa persoanei vătămate Timişoara, unde cu scopul de a obţine restituirea sumei de 800 euro datorată de familia acesteia din urmă, a scos pistolul pe care l-a pus pe masă, iar după câteva momente a tras cu acesta un glonţ într-un dulap din lemn, în timp ce avea un conflic verbal cu persoana vătămată, toate realizate în scop de şantajare a persoanei vătămate. Ulterior în seara aceleiaşi date a revenit la locuinţa persoanei vătămate, unde a mai tras două focuri de armă, din care unul în poarta metalică a curţii comune”, se arată în comunicat.

Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, din Timişoara, în cadrul căreia a fost găsită arma folosită. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu este posesor legal de arme letale sau neletale şi muniţii aferente.

Comentarii

comentarii