Acasă Sport Baschetbaliștii SCM Timișoara iau startul în campionat cu un meci acasă, împotriva...

Baschetbaliștii SCM Timișoara iau startul în campionat cu un meci acasă, împotriva FC Argeș Pitești

756
DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii SCM Timișoara iau startul în campionat cu un meci acasă, împotriva formației FC Argeș Pitești. Partida are loc miercuri, 6 octombrie, ora 17,15 și contează pentru etapa a doua.

Echipa noastră nu a jucat în runda de debut, când ar fi trebuit să întâlnească CSO Voluntari. La cererea ilfovenilor, implicați săptămâna trecută în cupele europene, partida a fost amânată.

FC Argeș a cucerit bronzul ediției trecute de campionat și este antrenată de fostul nostru tehnician, Tudor Costescu. Foștii noștri jucători Tudor Gheorghe și Mladen Jeremic fac parte acum din lotul argeșenilor.

Piteștenii au fost eliminați din Cupa României în primul tur, după o „dublă” cu CSU Galați, decisă după prelungiri la un singur punct diferență la general, iar în prima etapă de campionat au învins cu 114-56 pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc, adversara noastră din primul tur de cupă.

„Primul meci este întotdeauna o mare necunoscută și prin prisma prezenței mentale la meci. Eu sunt convins că echipa este pregătită bine și sper să aibă o prezență mentală potrivită și necesară pentru a învinge. Sunt încrezător și văd acest sezon ca unul dintre cele mai disputate din punctul de vedere al clasamentului, pentru că avem 16 echipe bune. Poate lupta la vârf se va da între câteva formații, dar de la locul III-IV până la locul XVI duelul va fi foarte disputat. Începe un sezon extrem de interesant, care pentru mine este o provocare, sunt convins că și pentru jucători. Mie, personal, îmi plac aceste challenge-uri și cred că vom debuta cu dreptul. Am încredere în echipă, dar să nu uităm că întâlnim o formație foarte bună, care practică un baschet de calitate, așa că haideți să vedem miercuri ce se întâmplă”

Dragan Petricevic, antrenor principal

Timișoara începe al 35-lea sezon consecutiv în primă ligă de baschet masculin, în vreme ce antrenorul Dragan Petricevic se află la al zecelea campionat la cârma echipei cu care cucerea Cupa României în 2010 și 2015.

Accesul spectatorilor este permis, în limita a 50% din capacitatea sălii și cu respectarea protocolului medical. Pot vedea meciul din tribune cei vaccinați și cei ce pot face dovada trecerii prin boală (între a 15-a și 180-a zi).

 

Comentarii

comentarii