Acasă Politica Ben Oni Ardelean acuză PSD de sabotarea dezbaterii pensiilor speciale la parlament

Ben Oni Ardelean acuză PSD de sabotarea dezbaterii pensiilor speciale la parlament

1213
DISTRIBUIȚI

Partidul Social Democrat tărăgănează organizarea unei şedinţe speciale a Parlamentului României, care să dezbată problema pensiilor speciale. Banii „scutiţi” de aceste sume suplimentare ar putea asigura fondurile pentru alocaţiile copiilor, spune deputatul liberal Ben Oni Ardelean.

„PNL a cerut o şedinţă specială a parlamentului, pentru a dezbate problema pensiilor speciale. Trebuie discutat, sunt sume imense. Dar, PSD tergiversează sesiunea extraordinară. Ei nu fac nimic altceva decât că stau prin cârciumi şi pregătesc alegerile interne din partid. Aceste pensii speciale eliminate ar compensa sumele necesare pentru alocaţiile majorate”, a declarat Ardelean.

El a vorbit şi despre modul în care la stat au fost aduse nenumărate persoane, pe salarii bune, care au ajuns pe posturi fără să aibă calificările necesare, beneficiind doar de sprijinul unui membru PSD. Iar detaşările de la stat la privat au fost maximul în domeniu, angajaţii transferându-se în mediul public după ce şi-au mărit la cote enorme salariile la „orice firmuliţă de la colţ de stradă”, spunea Ben Oni Ardelean.

Comentarii

comentarii