Acasă Eveniment Biciclistul care a bătut un șofer a fost identificat de polițiști și...

Biciclistul care a bătut un șofer a fost identificat de polițiști și s-a prezentat singur la Secția 3 din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Bărbatul biciclist care a luat la bătaie, în urmă cu o săptămână, un șofer pentru că a parcat pe trotuar, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara, a fost identificat și găsit de polițiști.

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe biciclist, iar ulterior au intrat în legătură cu el și l-au chemat la sediul poliției. Bărbatul de 38 de ani s-a prezentat singur la Secția 3 din Timișoara și a fost audiat.

„Având în vedere incidentul petrecut în data de 10.10.2022, în jurul orei 18.05, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din municipiul Timișoara, în care un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat necunoscut, vă comunicăm faptul că, în urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată și depistată în Timișoara, bărbatul în vârstă de 38 de ani fiind audiat în cursul acestei zile, 17 octombrie, la sediul Secției 3 Urbane Timișoara.”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii fac în continuare cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Comentarii

comentarii