Acasă Actualitate Blestemele lui Dincă, ucigașul de la Caracal. Două decese, la interval de...

Blestemele lui Dincă, ucigașul de la Caracal. Două decese, la interval de câteva luni. Avocata Carmen Obârșanu este singura rămasă în viață

DISTRIBUIȚI

Cazul Caracal pare să fie lovit de blestemele lui Dincă, asta după ce două dintre personajele-cheie ale dosarului Caracal au murit.

După sentința primită în dosarul Caracal, Gheorghe Dincă a avut o reacție halucinantă la adresa celor implicați, avocați și judecători.

Bărbatul i-a blestemat pe cei pe care i-a găsit vinovați pentru condamnarea sa.

Vestea este cu atât mai șocantă, mai ales că două dintre persoanele implicate în dosarul Caracal au murit recent, la interval de doar câteva luni. Gheorghe Dincă, găsit vinovat de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a aruncat vorbe grele asupra judecătoarei care l-a condamnat, dar și a avocaților acestuia.

Avocata Carmen Obârșanu este singura rămasă în viață dintre cele trei persoane cărora Dincă le-a dorit să li se întâmple lucruri rele.

Carmen Obârșanu a făcut mai multe precizări în acest caz. Coincidența vine din faptul că atât avocatul din oficiu, cât și judecătoarea cazului și-au găsit recent sfârșitul, asta după ce ambii fuseseră blestemați de Dincă. Totuși, avocata spune că nu crede în astfel de lucruri, deși totul s-a transformat în ceva bizar după moartea lor.

„Știu sigur că Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja” ,  a declarat avocata pentru Impact.ro.

Avocata a mai punctat și faptul că nu se va lăsa influențată de amenințările lui Gheorghe Dincă.

„Nu mă tem de blestemele lui. Eu sunt așa, mai aparte, ca să nu folosesc alte cuvinte, și nu cred că se pot lipi sau lăsa influențată de efectele unor cuvinte grele, spuse în momente grele din viața sa, fie el și acuzat de fapte dintre cele mai oribile”, a adăugat Carmen Obârșanu.

Carmen Obârșanu nu crede că „monstrul din Caracal” va mai scăpa vreodată din închisoare. Mai mult decât atât, avocata spune că Dincă își va găsi sfârșitul în pușcărie, căci nu mai are cale de scăpare, după faptele comise. „Gheorghe Dincă va muri pe patul pușcăriei. Nu are niciun alt viitor, dacă se poate vorbi de vreun viitor în cazul său!”, a ținut să sublinieze aceasta.

Diana Cotoi, judecătoarea cazului, a murit la finalul lunii aprilie, după ce în martie a decis să se pensioneze, la cerere. De asemenea, avocatul Marian Voinea a murit doar cu câteva luni înainte, la finalul anului trecut. Despre acesta se crede că ar fi avut probleme de sănătate, scrie wowbiz.ro.

Comentarii

comentarii