Acas─â Eveniment BMW X6 furat din Germania, oprit la Cenad

BMW X6 furat din Germania, oprit la Cenad

384
DISTRIBUIȚI

├Än Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, echipa de control mixt─â, format─â din poli┼úi┼čti de frontier─â rom├óni ┼či maghiari, a depistat un autoturism BMW X6, ├«n valoare de aproximativ 70.000 de euro, declarat furat ├«n urm─â cu c├óteva zile ├«n urm─â in Germania. ├Än dup─â amiaza zilei de 3 august, Florin C., ├«n v├órst─â de 35 de ani, din Bucure┼čti a vrut s─â intre ├«n Rom├ónia, pe la Cenad, conduc├ónd un autoturism marca BMW X6, cu numere de ├«nmatriculare rom├óne┼čti.
Cu ocazia efectu─ârii formalit─â┼úilor de frontier─â, echipa de control mixt─â, format─â din lucr─âtori maghiari ┼či rom├óni a constat c─â actele autoturismului sunt false iar numerele de ├«nmatriculare apar┼úin altui autoturism ├«nmatriculat ├«n Rom├ónia. Totodat─â s-a stabilit c─â ma┼čina a fost declarat─â furat─â, ├«n urm─â cu c├óteva zile, din Germania.
Potrivit Metodologiei de lucru ├«n comun cu autorit─â┼úile maghiare, autoturismul ┼či ┼čoferul au fost re┼úinute de c─âtre autorit─â┼úile din aceast─â ┼úar─â, ├«n vederea continu─ârii cercet─ârilor.

Comentarii

comentarii