Acasă Eveniment Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și abandonat-o pe câmp, dat...

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și abandonat-o pe câmp, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii despre tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor! Criminalul ar fi chiar iubitul ei, un fost profesor universitar cu un trecut violent.

Bărbatul ar fi ucis-o sâmbătă, când mergeau la munte, iar apoi i-a abandonat cadavrul în spatele unei foste benzinării, într-o zonă pustie.

Polițiștii îl caută acum. L-au dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. La domiciliul acestuia anchetatorii i-ar găsit telefonul mobil.

Cei doi au plecat sâmbătă, cu mașina bărbatului, spre Răchițele, unde fata și-a făcut o poză, iar de acolo au plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit surselor Antena 3, într-un acces de furie, iubitul ei ar fi strangulat-o, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate. 

Tânăra nu ar fi fost găsită dacă polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece aceasta era într-un loc plin de gunoaie.

Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, bărbatul a mers apoi sa mănânce in zona Aleșd. De acolo, nu mai apare pe camere, însă nu a luat-o spre Oradea, pe E60. Se pare că acesta nu ar fi părăsit țara, ci s-ar ascunde undeva, în România. 

Bone Ferenc era tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau preturi pare. 

Bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani însă a fost dat afară după ce și-a bătut iubita în stradă. Ulterior, acesta a urmat un program de reabilitare dispus de instanță și a luat tratament. 

”Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!”

Polițiștii au dat în consemn autoturismul cu care bărbatul s-a deplasat, fiind desfășurate verificări în continuare în acest caz. Bărbatul s-a deplasat cu o mașină gri metalizat cu numere de Arad.  

Comentarii

comentarii