Acasă Administraţie Călin Dobra, CJT: ”Lucrările de decongestionare a traficului la Dumbrăvița vor fi...

Călin Dobra, CJT: ”Lucrările de decongestionare a traficului la Dumbrăvița vor fi gata în 3 săptămâni”

642
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a explicat, joi, cum decurg lucrările la proiectul de extindere a drumului în comuna Dumbrăvița și care sunt șansele ca lucrările să fie terminate în mai puțin de o lună.

”La Dumbrăvița se lucrează pe tronsonul de 115 metri pentru decongestionarea traficului, iar în două-trei săptămâni, dacă ne ajută vremea, vom rezolva problema, iar lucrările vor fi finalizate. Pentru celălalt proiect, pe fonduri europene, trebuie să spun că mai mult ca sigur, săptămâna viitoare, vom desemna câștigătorul licitației. Dacă nu vor fi contestații în perioada următoare, vom încheia imediat contractul de proiectare plus execuție”, a declarat șeful CJT.

Proiectul are un termen maxim de realizare de o opt luni, dar Dobra este convins că lucrările vor fi executate într-un termen mult mai scurt. Intervenția pe acel drum județean va fi în două etape.

Prima etapă va fi pe tronsonul de la centură până la descărcare pe autostradă. In etapa a doua, în funcție de cum va avea loc mutarea stâlpilor, proiectul se va desfășura în comuna Dumbrăviță.

Pentru proiectul de extindere a Aeroportului Timișoara, Dobra a spus că dat fiind că este vorba de 2,5 km extinderea drumului existent, nu va fi o durată mare de execuție.

Comentarii

comentarii