Acasă Actualitate Camerele de securitate ale Palatului Administrativ, orbite de „progresul în forţă” al...

Camerele de securitate ale Palatului Administrativ, orbite de „progresul în forţă” al primarului Nicolae Robu

1141
DISTRIBUIȚI

O situaţie ciudată s-a întâmplat în acest weekend la Palatul Administrativ din Timişoara. Toate camerele de vederi exterioare ale clădirii au rămas „oarbe” după ce li s-au tăiat cablurile, ca urmare a „progresului în forţă” proclamat de primarul Nicolae Robu.

Oamenii municipalităţii au tăiat cablurile de pe stâlpii din zonă, fără alegere, inclusiv cele de la camerele de securitate care transmit imagini din faţa Palatului Administrativ şi din Parcarea instituţiei. În lupta pentru eliminarea acestor instalaţii pentru transmiterea de date, oamenii de la primărie nu fac alegeri şi taie, cu ghiliotina mult lăudată de Robu, tot ce e pe stâlpi.

„Sunt camerele de pe stâlpi, care asigură perimetrul de supraveghere, cele care bat pe clădiri, pe parcări. Au fost tăiate cablurile, săptămâna trecută, fără să ne anunțe, practic au tăiat camerele de supraveghere la cea mai importantă instituție publică din Timiș. Vom căuta soluții pentru a ieși din această situație”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș, conform debanat.ro.

Primăria Timişoara nu este la prima ispravă de acest gen. Anul trecut, în cadrul unei acţiuni similare, oamenii de la primărie au lăsat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale fără semnal de internet, pentru ca ulterior să ajungă în aceiaşi situaţie chiar şi Serviciul Buletine, din cadrul instituţiei „vătămătoare”

Comentarii

comentarii