Acasă Actualitate Candidații la examenul pentru permisul auto, ținuți în ploaie de paznicii centrului...

Candidații la examenul pentru permisul auto, ținuți în ploaie de paznicii centrului comercial Shopping City Timișoara – video

DISTRIBUIȚI

Vineri, 2 septembrie, candidații pentru obținerea permisului de conducător auto s-au văzut nevoiți să își aștepte în ploaie rândul, în fața centrului comercial Shopping City. Oamenii de pază ai centrului comercial nu le-au permis accesul, pe motiv că înțelegerea cu prefectura ar prevedea doar folosirea toaletelor.

Din spusele celor de la fața locului, de abia la ora 10, când s-a deschis centrul comercial, cursanții s-au putut adăposti înăuntru. Unii dintre cei prezenți au și filmat cele petrecute, postându-le pe rețelele de socializare.

 

Potrivit prefecturii, incidentul a fost unul izolat, au fost purtate discuții cu conducerea centrului comercial, iar săptămâna viitoare se va stabili un protocol mai explicit pentru a fi evitate pe viitor astfel de situații.

 

„Ceea ce pot să vă spun este că am vorbit cu directorul centrului comercial, care m-a informat că a fost un incident izolat, pornind de la o neînțelegere între agentul de pază și niște cetățeni mai recalcitranți, pe bună dreptate. Ce pot să vă spun că principala noastră prioritate este confortul și oferirea unor condiții decente pentru cursanți și pentru cei care dau examen și că luni șeful Serviciului de Permise și Înmatriculări va fi la fața locului pentru a stabili foarte clar procedura. În cazul în care constatăm că se mai întâmplă asemenea chestiuni, ne vom reorganiza. Tot pe acest demers, cu acel examen pe zona de sud (mutat de la sediul unei școli de șoferi din Freidorf la Shopping City – n.r.), a ținut tot de confortul și asigurarea unor condiții decente. Asta am vrut să fac, de aia i-am scos de unde se plăteau bani. Până acum se părea că lucrurile merg bine”, ne-a declarat mai exact prefectul Mihai Ritivoiu.

Sursă foto/video: Facebook/DoctorDePermise Vta

Comentarii

comentarii