Acasă Administraţie Cantina Liceului de Silvicultură  și Agricultură “Casa Verde” Timișoara a fost redeschisă,...

Cantina Liceului de Silvicultură  și Agricultură “Casa Verde” Timișoara a fost redeschisă, luni

DISTRIBUIȚI

Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură  și Agricultură “Casa Verde” Timișoara a fost redeschisă, în cursul zilei luni 25 martie.

“Au fost remediate toate deficiențele constatate. Menționez că azi a fost făcută și solicitarea de recontrol în vederea reluării activității”, a spus Mihai Alin Gubandru, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timișoara.

Amintim că astfel cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura  și Agricultura  Casa Verde Timișoara a fost închisă temporar și a fost sancționată cu amendă contravențională în cuantum de 15.000 lei.

Abateri constatate: au fost identificate materii prime cu   data limita de consum depășite(expirate), stare termică schimbată și agregate frig neigenizate cu depuneri de gheață și materii prime fără ambalaje originale și fără elemente de identificare.

Nu se monitorizează temperatura la spațiile frig, tavan și pereți cu exfoliere de zugrăveală ca urmare a infiltrațiilor, excremente de rozătoare în blocul alimentar și cuptoare și vesele neigenizate corespunzător si strat de grăsime arsa.

În spațiul de depozitare vesela excremente de rozătoare. În lista meniu nu se menționează produsele cu potențial alergen.

Au fost dispuse următoarele  măsuri complementare: oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate- cantina și oprirea definitivă de la comercializare al produselor neconforme.

“Menționez că azi, 25 martie, a fost făcută și solicitarea de recontrol în vederea reluării activității”, a adăugat Gubandru.

 

Gh. Miron

 

Comentarii

comentarii