Acasă Actualitate Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge la Timișoara pe 24 august. Toate încasările...

Caravana Orange Pop-Up Cinema ajunge la Timișoara pe 24 august. Toate încasările merg către Fundația Orange

DISTRIBUIȚI

Orange Pop-Up Cinema, evenimentul de succes aflat anul acesta la a patra ediție, ajunge pe 24 august la Timișoara, în Piața Libertății. Inițiativa Orange, un susținător tradițional al cinematografiei, mută sălile de film în aer liber pentru a aduce mai aproape de cinefili câteva ore de distracție și relaxare alături de prieteni sau familie. Ca în fiecare an, toate încasările din prețul biletelor vor merge spre programele de educație digitală ale Fundației Orange

Caravana Orange Pop-Up Cinema face ultimul popas de anul acesta la Timișoara de joi, 24 august, până duminică, 27 august. Producții de renume, precum Guardians of the Galaxy Vol. 3 din seria Marvel, A Man Called Otto, cu Tom Hanks în rolul principal, Bullet Train cu Brad Pitt și filmul de acțiune John Wick 4 cu Keanu Reeves vor rula pe ecranul amplasat în Piața Libertății. Programul complet Orange Pop-Up Cinema, dar și linkul de unde pot fi cumpărate biletele sunt disponibile pe site-ul Orange: https://www.orange.ro/events/orange-pop-up-cinema/.

O seară de relaxare la film înseamnă o faptă bună și o contribuție la susținerea educației digitale în România. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea  proiectului Orange Digital Center. Acesta este cel mai amplu hub de educație digitală destinat adolescenților pasionați de tehnologie, tinerilor aflați la început de drum profesional sau adulților care își doresc o reconversie profesională cu ajutorul abilităților digitale. Toate cursurile din Orange Digital Center sunt susținute de traineri specializați, conțin sesiuni teoretice, dar și practice și sunt gratuite pentru participanți.

Comentarii

comentarii