Acasă Actualitate Cei 40 de supereroi de la Penitenciarul Timișoarei

Cei 40 de supereroi de la Penitenciarul Timișoarei

209
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 10 aprilie, 40 de funcționari publici cu statut special angajați ai Penitenciarului Timișoara au donat sânge chiar în interiorul instituției în cadrul campaniei umanitare „De 1 Iunie, fii și tu SuperErou”.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Timișoara se alătură permanent campaniilor naționale de donare de sânge.

“Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Timișoara reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință. Prin intermediul acestei acțiuni, angajații Penitenciarului Timișoara au contribuit la completarea rezervei de sânge și totodată, prin donarea tichetelor valorice la strângerea de fonduri pentru a le face o bucurie copiilor aflați în Spitalul clinic de urgență pentru copii Louis Țurcanu Timișoara”, spune subcomisar de penitenciare Ramona Ilieș, purtător de cuvânt al Penitenciarului  Timișoara.

 

Comentarii

comentarii