Acasă Eveniment Cei trei tineri din Timişoara reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol,...

Cei trei tineri din Timişoara reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol, arestaţi preventiv

DISTRIBUIȚI

Cei trei tineri din Timişoara reţinuţi pentru viol şi complicitate la viol, după ce o tânără de 18 ani a reclamat la Poliţie că a fost violată, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Timişoara.
Magistraţii Judecătoriei Timişoara au decis, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei tineri, unul fiind acuzat de viol, iar ceilalţi doi de complicitate la viol.
Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la Tribunalul Timiş.
Luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, declara că o tânără de 18 ani a anunţat Poliţia că a fost violată, în noaptea de duminică spre luni, când se afla pe un teren viran din Timişoara însoţită de alţi patru tineri, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale cu doi dintre aceştia, ceea ce s-a şi întâmplat.
“Un al treilea a venit la un moment dat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata nu a fost de acord, astfel că actul sexual s-a întâmplat fără acordul ei”, spunea Ancuţa Morariu.
Cei trei tineri, care au vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în arestul IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii