Acasă Actualitate Cel mai fain târg din Ardeal revine la Shopping City Timișoara!

Cel mai fain târg din Ardeal revine la Shopping City Timișoara!

541
DISTRIBUIȚI

A treia ediție a celui mai fain târg din Ardeal revine de mâine la Shopping City Timișoara. „Produs de Cluj” aduce de vineri, 10 mai, și până duminică, 12 mai, cele mai gustoase preparate ale zonei, grătare în aer liber și concerte cu iz de meleaguri străbune.

Secretele bucătăriei ardelenești, transmise din generație în generație, vor putea fi descoperite de vizitatorii târgului pe grătarele și mesele iscusiților bucătari, care se vor întrece în prepararea celor mai gustoase mâncăruri. Ingredientele sunt și ele de-ale locului, fie că este vorba de carne, lapte, miere, ulei presat la rece sau felurite sortimente de siropuri naturale.

Portul tradițional va fi și el sărbătorit, prin intermediul meșterilor populari, ce vor aduce la „Produs de Cluj” bijuterii, costume populare și diverse decorațiuni făurite manual.

Tradiția nu ar fi completă, însă, fără dans și voie bună, ce vor fi asigurate anul acesta de îndrăgiții artiștii care vor urca pe scena amenajată în parcarea Shopping City Timișoara:

  • 10 mai – Aurel Tămaș
  • 11 mai – Marius Ciprian Pop și Sava Negrean Brudașcu
  • 12 mai – Ionela Moruțan și Angela Rusu

De o altfel de tradiție vor avea parte copiii, care vor putea urmări un spectaculos show de magie, ce va fi susținut de către Florin Suciu Buh. Mai mult, parcul de distracții special amenajat pentru ei le va putea oferi ore întregi de adrenalină și veselie.

Mai multe detalii despre „Produs de Cluj” pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii