Acasă Actualitate Cele mai bune cizme de iarnă pentru bărbați

Cele mai bune cizme de iarnă pentru bărbați

DISTRIBUIȚI

Iarna este o perioadă specială a anului în care îmbinarea stilului și a confortului este deosebit de dificilă. Bărbații sunt prinși între dorința de a se îmbrăca cu bun gust fără riscul de a le fi frig. Acest lucru este valabil în special pentru încălțăminte.

În timp ce ceea ce purtăm în restul anului este relativ versatil, când vine iarna nu ne mai putem permite să purtăm adidași din plasă care lasă să intre frigul sau pantofi joși care nu sunt impermeabili. Prin urmare, pentru iarnă, este esențial să aveți perechea potrivită de bocanci bărbați, și, de preferință, două sau trei perechi diferite îți vor permite să variezi aspectul.

Interesant este că, în ciuda tălpii groase și a pielii groase, ghetele și bocancii de iarnă sunt foarte versatili și pot fi purtați cu o varietate de haine diferite. Dacă pui mâna pe o pereche de bună calitate de bocanci bărbați, aceștia vor dura zeci de ani.

Cum să recunoști o pereche bună de bocanci bărbați

  • Identificarea pielii de calitate

După cum te-ai putea aștepta, o pereche bună de bocanci bărbați pentru toamnă/iarnă nu trebuie să fie ieftină, dacă vrei ca aceștia să dureze. Un bun indicator pentru a ști dacă o pereche este de calitate sau nu este să te uiți la calitatea pielii de pe partea superioară.

Un bocanc bine făcut este obligatoriu să fie confecționat din piele de calitate, pentru că niciun pantof grozav nu este făcut din piele proastă. O piele de calitate poate fi recunoscută prin faptul că are încă mici pliuri (este un material viu) și este lustruită manual pentru a lăsa vizibile patina și mici pete deschise sau întunecate. Cu alte cuvinte, pielea nu va fi uniformă.

De asemenea, pentru a fi sigur că e o piele de calitate, poți opta pentru o piele tăbăcită mai degrabă decât una vopsită, aceasta va fi adesea mai groasă și, prin urmare, rezistentă și va avea o rezistență mai bună la apă.

  • Atenție la fabricație

Atunci când alegi o pereche de bocanci bărbați, fie că este vorba de un magazin sau de pe internet, fii atent la modul în care sunt fabricați. Concret, o marcă care face pantofi de calitate va face întotdeauna din acest lucru un argument de vânzare și, prin urmare, își va detalia procesul de producție. Pe de altă parte, o marcă care vinde pantofi ieftini va prefera să nu menționeze procesul de fabricație.

Așadar, caută informații despre locul de producție și despre materialele folosite pentru a evalua calitatea modelului în cauză.

  • Gândește-te la caracterul practic

Ținând cont de faptul că cei mai mulți dintre noi purtăm bocanci la birou sau când ieșim în oraș seara, producătorii de pantofi și-au reproiectat mai nou modelele cu tălpi mai confortabile. Așadar, aruncă o privire la aceasta pentru a face bocancii confortabile la purtare.

Cele mai populare tipuri de bocanci bărbați

  • Bocanci bărbați pentru drumeții

Fie că ești sau nu un fan al activităților în aer liber, bocancii de drumeție au devenit o parte esențială a garderobei bărbaților în ultimii ani. Aceștia sunt potriviți în special pentru picioarele bărbaților care caută în special încălțăminte care să poată face față oricăror condiții meteorologice.

Pentru deplasarea zilnică, pentru o plimbare cu câinele sau chiar pentru a merge la cumpărături, se vor dovedi a fi un aliat prețios atunci când vremea nu este prea bună.

Acești bocanci merg bine cu un stil brut de blugi, catifea, tweed, cămăși de flanelă sau pulovere din tricot gros. De exemplu, ia în considerare o pereche de ghete Timberland bărbați.

  • Bocanci bărbați de luptă

Bocancii de luptă își au rădăcinile în lumea militară. De la modelele inițiale cu șireturi înalte, menite să protejeze soldații în tranșee, până la modelele tactice moderne, bocancii de luptă au cucerit rapid lumea modei.

Având în vedere că și stilul militar este în vogă în ultima vreme (după cum se vede în succesul pantalonilor cargo), este mai mult ca niciodată relevant să porți o pereche de cizme de luptă.

  • Bocanci bărbați Chelsea

Dacă ar trebui să rezumăm bocancii Chelsea la o singură calitate, aceasta ar fi cu siguranță versatilitatea lor. Acest „briceag elvețian” al garderobei masculine poate fi purtat atât cu un costum sau pantaloni de rochie și o cămașă, cât și cu blugi și o geacă de piele.

Poți alege între bocancii Chelsea din nubuc sau din piele netedă. Dacă nu ești pregătit să îi periezi și să îi impermeabilizezi în mod regulat, deoarece clima de iarnă nu este la fel de blândă, ar trebui să optezi pentru modelele netede.

În ceea ce privește talpa, asigură-te că este din cauciuc, mai degrabă decât din piele, deoarece aceasta va rezista mai bine pe solul înghețat sau pe frunzele alunecoase.

Comentarii

comentarii