Acasă Sport “Cerul şi pământul sunt mai aproape decât TAS şi orice comisie din...

“Cerul şi pământul sunt mai aproape decât TAS şi orice comisie din cadrul FRF”

DISTRIBUIȚI

Marian_IancuSpune Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara, după audierile de la Laussane
Directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian şi patronul Marian Iancu au încercat, joi, 2 aprilie, să convingă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane că au dreptate. Chiar dacă, înainte de audiere, Marian Iancu nu se aştepta la minuni, după ieşirea din sală, bossul de pe Bega a ieşit mult mai încrezător. El a declarat pentru ZIUA de Vest că este optimisit şi are mari speranţe că cele 6 puncte de penalizare se vor întoarce la Timişoara. Singurul lucru care îl face să fie rezervat este poziţia Federaţiei Române de Fotbal, care în continuare bagă beţe în roate Timişoarei.

Cum a fost la audieri?
Pot să spun că totul a mers super bine. Sunt profund impresionat de ce s-a întâmplat aici. Cerul şi pământul sunt mai aproape decât Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi orice comisie din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Asta înseamnă că speraţi ca cele 6 puncte să se întoarcă la Timişoara?
Sunt optimist, mult mai optimist decât am fost atunci când am plecat de la Timişoara. Am mari speranţe că se va face dreptate. Ne-au dat ocazia să ne apărăm. Ne-am apărat împotriva FIFA şi am depus toate documentele necesare. Singurul lucru care mă face să fiu rezervat este poziţia Federaţiei Române de Fotbal. Această federaţie care, să nu uităm, ne-a pus mereu beţe în roate.

Ar mai putea influenţa FRF această decizie?
Federaţia Română a avut mereu o poziţie duplicitară. Nu pot să uit multe din lucrurile pe care ni le-au făcut. Nici acea coală de hârtie care ne-a lăsat ilegal fără palmares. Nu vreau să spun mai multe, dar orice e posibil. Poziţia FRF este cunoscută, ei au cerut respingerea recursului şi anularea celor 6 puncte.

Când credeţi că ar putea veni decizia de la TAS?
Şi mâine s-ar putea da un verdict. Cert este că acest verdict va fi dat cel târziu până la sfârşitul lunii aprilie, pentru a nu afecta campionatul.

Comentarii

comentarii