Acasă Sport CFR, cu paşi grăbiţi spre divizia C

CFR, cu paşi grăbiţi spre divizia C

DISTRIBUIȚI

Antrenor modest, echipă de doi bani …
Surpriza preconizată cu atâta încredere de Florin Bugar şi „mânjii” lui nu s-a concretizat. CFR Timişoara a fost umilită la Vânju Mare de către Drobeta Turnu Severin cu un neverosimil 4-0. Feroviarii timişoreni au ajuns după acest eşec pe locul 15, în Divizia B, Seria a II-a şi şansele de salavare de la retrogradare ţin mai mult de domeniul SF. CFR a început formidabil campionatul şi mulţi o dădeau ca favorită la promovare. Apoi au început înfrângerile, meciurile extrem de dubioase şi echipa nu şi-a mai revenit niciodată. Cu un joc încâlcit şi debusolant, trupa antrenată de Bugar e cu un pas în Divizia C.
În toată acestă nebunie,  tehnicianul de la Gara Mare a trimis la echipa a II-a un jucător cu perspective fantastice. În urma unei discuţii contradictorii cu antrenorul, Alin Molcuţ a fost “aruncat” la CFR II, de la începutul returului.
Atacantul format la Textila a reuşit la finalul săptămânii trecute o partidă formidabilă în faţa fostei sale formaţii.
Alin Molcuţ i-a dat o palmă dureroasă lui Bugar, marcând de patru ori împotriva Textilei şi a aducând un punct nesperat pentru CFR II, echipă care ocupă ultimul loc în Divizia D.

Comentarii

comentarii