Acasă Actualitate CJ Timiș încredințează direct strategia de operaționalizare a centrului de legume de...

CJ Timiș încredințează direct strategia de operaționalizare a centrului de legume de la Tomnatic către o firmă proprie, inactivă de ani de zile

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia ultimului plen din acest an, Consiliul Județean Timiș a aprobat acordarea, prin încredințare directă, a unui contract de consultanță care să ducă la operaționalizarea Centrului de Legume Fructe pe care administrația județeană îl va construi la Tomnatic. Beneficiară e o firmă a instituției, care de ani de zile nu mai are activitate.

Proiectul centrului a fost lansat în timpul administrației conduse de Călin Dobra, perioadă în care a făcut pași concreți spre a deveni realitate. Acum, noua conducere a CJT caută soluții de punere în funcțiune a centrului. Iar pentru a realiza acest deziderat, a fost decisă acordarea, prin achiziție directă a serviciului de consultanță în vederea stabilirii soluțiilor de operaționalizare a centrului de la Tomnatic. Ce e interesant este că pentru acest lucru a fost aleasă societatea Ruwatim SMDP, una care aparține CJT, dar care de ani buni de zile nu a mai avut niciun fel de activitate.

”Se aprobă achiziționarea directă a serviciului de specialitate prestat de către societatea RUWATIM SMDP S.R.L. privind strategia și soluțiile de operaționalizare a obiectivului de investiții “Centru de colectare legume – fructe în județul Timiș – Proiect pilot pe amplasamentul din comuna Tomnatic, județul Timiș”. ”, se spune în proiectul aprobat de plen.

Au fost 29 de voturi pentru, trei împotrivă și cinci abțineri, o nouă discordantă față de unanimitatea restului proiectelor.

Comentarii

comentarii