Acasă Administraţie CJ Timiș nu semnează recepția pentru un drum județean reabilitat. Calitatea lucrărilor...

CJ Timiș nu semnează recepția pentru un drum județean reabilitat. Calitatea lucrărilor e proastă

1164
DISTRIBUIȚI

Lucrările de reabilitare și refacere a drumului de la Jamu Mare spre Clopodia nu vor fi recepționate, din cauza calității construcției, a anunțat Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului  Județean Timiș.

”O lucrare pentru care Consiliul Județean Timiș n-o să semneze recepția”, a anunțat Moș, cel care are în responsabilitate drumurile județului, a mai anunțat că nu va mai semna pentru recepția unor lucrări de proastă calitate.

”Poate vă amintiți că am mai povestit pe această pagină despre acest drum și despre cum pentru mine fiecare bucățică de drum județean este o prioritate, indiferent unde este pe hartă. În 2021 nu mai putem accepta genul acesta de “reparații”.  În calitate de vicepreședinte CJT responsabil de Direcția de drumuri și poduri județene cer alte standarde de calitate. În Timiș nu mai “merge și așa.”, spune Moș.

În sprijinul afirmațiilor sale, el prezintă o serie de imagini realizate de un localnic din Jamu Mare, care arată probleme de calitate pe noul asfalt.

”Constructorul crede că poate să își bată joc de locuitorii comunei Jamu Mare, așa cum a făcut-o încă de la început, dar iată că de data aceasta a găsit în Primăria comunei Jamu Mare un grup de tineri care nu mai permit astfel de metode”, a spus cetățeanul.

Comentarii

comentarii