Acasă Actualitate CJT organizează programul Şcoala Altfel, prin intermediul Bibliotecii Sorin Titel

CJT organizează programul Şcoala Altfel, prin intermediul Bibliotecii Sorin Titel

305
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș ia parte la acţiunea „Şcoala Altfel”, dar a gândit evenimentul puţin diferit. Elevii vor afla despre ce înseamnă un mod diferit de a învăţa prin intermediul  Bibliotecii „Sorin Titel”. În cadrul programulului săptămânii culturale, CJT îi aşteaptă pe cei mic prin intermediu programului educativ şcolar, prin care le oferă elevilor din şcolile din Timişoara şi Ghiroda diferite activități. Timp de mai multe zile, la Secţia de Artă Deliu Petroiu, elevii mai multor şcoli generale şi colegii din Timişoara, dar şi din Ghiroda vor lua parte la „Săptămâna altfel”. De asemenea, sub acelaşi generic, elevii sunt aşteptaţi şi la American Corner, din Piaţa Libertăţii, se vor întâlni cu limba engleză şi cu literatura celor care au scris în această limbă.

În ceea ce priveşte Muzeul de Artă, acesta propune conferința „Europa luminilor – civism, modernitate și dogmatism”, urmată de recitalul de vioară al Juliei Semenova (Hamburg), marţi, 16 aprilie, de la ora 18.

Timișenii vor avea parte și de spectacole folclorice oferite de Ansamblul Profesionist Banatul, expoziții temporare și permanente, cât și de spectacole de teatru. La Muzeul Naţional al Banatului continuă să fie deschise expoziţiile permanente şi cele temporare.

Comentarii

comentarii