Acasă Actualitate CLT a aprobat înființarea a două firme care se vor ocupa cu...

CLT a aprobat înființarea a două firme care se vor ocupa cu dezvoltarea energiei verzi. Vor fi conduse de Darius Georgiu, vice CCIAT

DISTRIBUIȚI

Protecția mediului va fi în obiectivul autorităților locale, începând cu 2023! Astfel, Consiliului Local Timișoara a aprobat înființarea a două firme care se vor ocupa cu dezvoltarea energiei verzi, regenerabile, prietenoase cu mediul.

Consilierii locali au decis și cine le va conduce. Este vorba de cunoscutul om de afaceri, Darius Georgiu, vicepreședintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, foarte apreciat de timișoreni, datărită carecterului său deschis, sincer și prietenos. Primul obiectiv este atragerea de fonduri europene pentru producția energiei verzi utile nu numai în sistemul termic al urbei.

”Timișoara se vrea în trendul european și mondial, un oraș cât mai verde și independent din punct de vedere energetic. Acum e un pas spre viitor, unde energia verde va fi cea mai importantă în funcționarea și dezvoltarea unui oraș…!”, este mesajul lui Darius Georgiu.

Comentarii

comentarii