Acasă Administraţie CLT a reparat baza sportivă a unui liceu, după ce mai mulţi...

CLT a reparat baza sportivă a unui liceu, după ce mai mulţi elevi s-au ales cu fracturi

660
DISTRIBUIȚI

Au alunecat pe caldarânul de pe terenul sportiv, pe frunzele plouate toamna, în curtea bazei sportive, au ajuns la medici, iar apoi şi-au cerut drepturile direct în faţa consilierilor locali.

Este vorba despre sute de elevi ai Liceului Teologic Baptist din Timişoara, de stat, care şi-au trimis reprezentanţii în precedenta şedinţă de consiliu local, unde au cerut ca primăria să se îngrijească de starea bazei sportive de pe Splaiul Titulescu, zona Kutl, pe malul Canalului Bega, lăsată în paragină de dinainte de 89. Ei au reclamat şi faptul că puful plopilor creează un strat alunecos pe care se alunecă foarte uşor, numeroşi elevi ajungând la spital.

Acum, primarul Nicolae Robu se laudă pe facebook cu “încă o bază sportivă pusă la punct de primărie”:

“În urmă cu trei săptămâni, un grup de elevi de la un liceu de stat din Timişoara (Liceul Baptist) au venit în şedinţa de Consiliu Local şi mi-au semnalat că baza sportivă a şcolii lor a ajuns extrem de degradată. Le-am promis că în cel mai scurt timp situaţia va fi remediată. Ei bine, terenul multifuncţional în cauză arată acum ca în imaginea din mijloc. Îi îndemn şi pe alţi copii ai Timişoarei să-mi semnaleze ce nu e în regulă în şcoala lor sau ce şi-ar dori să facem ca dezvoltare pentru şcoala lor şi îi asigur de implicare personală pentru rezolvare în cel mai scurt timp cu putinţă!”, spune Nicolae Robu.

Timişoreanul Alex Imre comentează pertinent postarea edilului, atrăgând atenţia că nu este o mare realizare repararea, ci neglijarea terenului până la degradarea finală: “Nu trebuiau să ajungă elevii la CL sau la primar. Nu de asta există Instituţia Primarului şi C.L. Faptul ca asfaltăm un teren de sport de 40-50 m (dacă or fi şi ăştia) şi o prezentam ca pe o mare realizare, e o problema mare! Mi-ar fi plăcut să văd cine răspunde aministrativ şi nu numai, că acel teren a fost în starea jalnică atâta timp. Cineva NU şi-a făcut treaba, de ce? Sunt directori de şcoli, consilii, comisii etc. Sau scuza veche, nu au fost bani, ca sa nu raspundem pt obligatiile pe care le avem.

Bine ca s-a realizat pana la urma, dar cum facem cu celelalte şcoli, trimitem grupuri de elevi la dvs., la CL ca să ne facem treaba faţă de cei care ne-au ales? Sau prezentăm în campanie ca nerealizări ale Primăriei (PNL-TM). Vă dau un sfat domnule primar Robu: faceţi curat în jurul dvs., (înţelegeţi dvs.)!”

Comentarii

comentarii