Acasă Actualitate Colterm reia de săptămâna viitoare furnizarea de agent termic

Colterm reia de săptămâna viitoare furnizarea de agent termic

DISTRIBUIȚI

Colterm va relua începând de miercuri, 19 octombrie, furnizarea de căldură abonaților, anunță reprezentanții companiei. Motivul este același pentru care aceasta a fost și întreruptă în urmă cu câteva zile: prognoza meteo. Pentru perioada următoare se anunță o scădere a temperaturilor.

„Având în vedere prognoza meteo pentru perioada imediat următoare, respectiv scăderea, de la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturilor diurne și nocturne, dorim să aducem la cunoștința abonații noștri că, începând cu seara zilei de miercuri, 19.10.2022, vom relua furnizarea încălzirii în Timișoara, cu precizarea că se va furniza căldură la parametrii corelați cu temperaturile exterioare.

În acest context, dorim să îi informăm pe abonații noștri că, în cazul în care, până în prezent, nu au beneficiat de serviciile de încălzire din diverse motive, respectiv au avut instalațiile de la vanele de branșament/contoare  închise, și au nevoie de ajutor pentru alimentarea cu agent termic pentru încălzire în condiții optime, pot apela dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau ne pot contacta pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro. Vă mulțumim!”, anunță reprezentanții companiei.

Comentarii

comentarii