Acasă Administraţie Coltermul, cu tupeu, tot mai sus pe culmile hoţiei de la abonaţi

Coltermul, cu tupeu, tot mai sus pe culmile hoţiei de la abonaţi

397
DISTRIBUIȚI

coltermColterm nu se dezminte. Rămâne constant în pungăşia din buzunarul abonaţilor. De ce? Pentru că de ani de zile este ştiută vechea poveste: afară este cald, calorifere ard, aşa cum este şi vineri 31 martie 2017, stau oamenii cu geamurile deschise pentru că … cel mai mare nesimţit bugetat din Timişoara, Colterm, nu reduce/opreşte căldura pe timpul zilei. Marea găselniţă ca să scape de la ruină: chiar şi în luna mai, dacă bate vântul Colterm bagă forţat căldură pe ţeavă.
1. Ce spune el, Coltermul: Dacă vă e cald, închideţi robineţii din subsolul blocului.
În acelaşi sens se exprima şi primarul Nicolae Robu, în urmă cu doi ani, care nu ştia (dacă nu l-a informat Colterm!) că nu toţi abonaţii Colterm au montate repartitoare pe apartament şi că iese scandal între blocatari dacă unul e mai deştept decât altul şi închide robineţii din subsol.
2. Ce spun blocatarii, de ani de zile: ”Nu putem închide zilnic, în unele blocuri nici nu sunt trepte cimentate spre subsol, ci sunt scări mobile pe care oamenii nu pot coborî, deloc uşor. Apoi, mai sunt şi în bloc unii care fac scandal când vin facturile, dar nu vor să se întrerupă încălzirea, pe când, dacă ar opri Coltermul, nimeni nu ar mai comenta.
3. Colterm și Primăria Timișoara aveau obligaţia ca la 31 decembrie 2016 TOŢI ABONAŢII COLTERM SĂ AIBĂ CONTORIZARE PE APARTAMENT, dar Colterm nu a mişcat un deget în acest sens. În mod normal, toţi abonaţii Colterm care nu au aşa ceva, ar trebui amendaţi. De Colterm.
4. Legiuitorii (aleşi locali, judeţeni, parlamentari, miniştri) ar trebui să ceară schimbarea perioadei de încălzire în sistemul centralizat, iar de la 1 aprilie aceasta să fie sistată, nu prelungită. Primăria ar trebui să facă un referendum pe această temă. Nu de alta, dar Colterm şi aşa este căţeaua leşinată care se hrăneşte de la toţi, cu tupeu etatizat.
Concluzie: Pentru hoţul cel mare, şi ziua şi noaptea sunt lucrătoare (proverbe)

Comentarii

comentarii