Acasă Actualitate Compania Corratec inaugurează fabrica de biciclete electrice de la Timișoara

Compania Corratec inaugurează fabrica de biciclete electrice de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbăta aceasta, 06 august 2022, Compania Corratec inaugurează la Timișoara, fabrica de biciclete electrice. Evenimentul de inaugurare a fabricii Corratec din Timișoara va aduce la Timișoara cei mai puternici sportivi din lume la escaladă și ciclism.

În prima parte a zilei, între orele 12:00 – 14.30, la fabrica Corratec (fostele hale Kathrein), va debuta evenimentul de inaugurare, în prezența proprietarilor Corratec,  Cielo și Konrad Irlbacher, a echipei sportive de Mountainbike Corratec, la disciplina ciclism mountainbike și a 40 dintre cei mai buni sportivi la nivel mondial la disciplina Mountainbike, iar surpriză este: faimosul cățărător, Thomas HUBER, cunoscut mai ales din fimul To the limit!

După-masa, de la ora 19:30, în Piața Unirii, cicliști de talie internațională, vor lua startul competiției de Mountainbike Eliminator 1st Race, organizată în premieră în Timișoara. Așadar, la două săptămâni după ce a avut loc ultima etapă de Cupă Mondială Mountain Bike Eliminator, timișorenii vor putea urmări un spectacol de excepție oferit de sportivii de performanță, dintre care se numără:

  • Simon Gegenheimer (Germania), are titlul de Campion Mondial și este câștigătorul etapei de Cupă Mondială din Aalen Germania;
  • Gaia Tormena (Italia), are titlul de Campion Mondial, categoria feminin;
  • Marion Fromberger (Germania), a obținut rezultate remarcabile în etapele de Cupă Mondială și se antrenează pentru viitorul titlul de Campion Mondial, categoria feminin;
  • Titouan Perrin Ganier (Franța), a obținut de 4 ori titlul de Campion Mondial;
  • Marcela Lima (Brazilia), Campionul național al Braziliei și câștigătorul sezonului de Cupă Mondială din Abu Dhabi;
  • Simon Rogier (Franța), sportiv emblematic la disciplina de mountainbike;
  • Daniel Castillo Noyola (Mexic), sportiv care a avansat la categoria profesionistă în sezonul de iarnă;
  • Ricky Morales (Puerto Rico), Campionul național al Puerto Rico, un sportiv puternic care și-a demonstrat potențialul în cadrul etapelor de Cupă Națională;
  • Zinni Van Looy (Belgia), tânăr sportiv cu trei participări consecutive la etapele de Cupă Mondială din Leuven, Belgia.

Numele Corractec este unul emblematic în lumea velo, bicicletele produse în Germania și de acum și la Timișoara fiind sinonime cu fiabilitatea, anduranța și eleganța.

Deschiderea fabricii din orașul nostru consolidează ambiția Timișoarei de a deveni hub european în producerea de biciclete și e-bike. Cu fabrica de la Timișoara, Corratec va crește producția de biciclete electrice de la 90.000 la 400.000 de unități pe an. Bicicletele sunt destinate atât pieței interne, cât și exportului.

 

 

Comentarii

comentarii