Acasă Actualitate Concert extraordinar, la Timişoara – Paula Seling şi Laura Bretan. Bilete cu...

Concert extraordinar, la Timişoara – Paula Seling şi Laura Bretan. Bilete cu reducere pentru cititorii Ziua de Vest

1464
DISTRIBUIȚI

Îndrăgita artistă Paula Seling vine la Timişoara împreună cu Laura Bretan.

Vocea Laura Bretan, una din cele mai frumoase încredinţate vreodată iubitorilor de muzică, favorita publicului în finala Eurovision Romania 2019, va încânta auditoriul din Timişoara.

Cele două interprete vin împreună într-un concert de poveste la Arad (17 martie, ora 19.00, Palatul Cultural) şi Timişoara (18 martie, ora 19.00, Aula Magna a UVT).

Biletele se pot achiziţiona online de pe platforma biletim.ro – https://biletim.ro – fiind disponibilie 3 categorii de bilete, în funcţie de zona aleasă. Mai multe detalii, pe https://www.facebook.com/events/709620046100132/ şi https://www.facebook.com/events/309497319757294.

Serile 17 şi 18 Martie vor fi speciale pentru participanţii la concert, aceştia se vor încărca de energie ascultând muzică bună şi intrând într-o atmosferă de poveste, alături de cele două artiste.

Organizatorul evenimentului este Synergy Coaching din Timişoara, companie specializată în organizarea de evenimente publice de dezvoltare personală şi educaţie, în parteneriat cu platforma de bilete online www.biletim.ro.

Cititorii Ziua de Vest, au o reducere de 10% dacă la înscriere folosesc codul ziuadevest , accesâmd acest LINK.

 

Comentarii

comentarii