Acasă Actualitate Concurs cu dedicație politică la Primăria Timișoara. Noul director al CERC face...

Concurs cu dedicație politică la Primăria Timișoara. Noul director al CERC face parte din Biroul politic al Tineretului Național Liberal (TNL) – Timișoara

1258
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a lansat în luna iunie un concurs pentru ocuparea postului de director la Serviciul Public Administrare a Centrului Regional de Competențe și Dezvoltarea Furnizorilor în Sectorul Automotive (CERC). Încă de la început anunțul de concurs ridica mari semene de întrebare, condiții de participare fiind cât se poate de vage: „studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență”, ”experiență de minimum doi ani” (nu se specifica în ce domeniu) și ”cunoașterea Microsoft Office la nivel mediu”. Cei doi candidați înscriși visau la un salariu de aproape 7.000 de lei pe lună de la serviciul public al primăriei.

Concursul a fost câștigat de Adina-Ramona Groșariu, care nu doar că a îndeplinit condițiile, repet, destul de generale, de participare ci un criteriu care pare definitoriu când este vorba să te angajezi pe bani publici în primăria condusă de Nicolae Robu. Adina Groșariu face parte din Biroul politic local al Tineretului Național Liberal (TNL) – Timișoara.

Meritocrația pe criterii politice nu este ceva nou în primăria liberalului Nicolae Robu. Primarul s-a înconjurat de tineri și mai puțin tineri liberali, care iau salarii din bani publici.

Comentarii

comentarii