Acasă Actualitate Conducerea CJ Timiș, sesizată despre calitatea proastă a lucrărilor de canalizare din...

Conducerea CJ Timiș, sesizată despre calitatea proastă a lucrărilor de canalizare din Moșnița. Se cer soluții imediate

DISTRIBUIȚI

Conducerea Consiliului Județean Timiș a fost luată la întrebări de alesul județean din partea PSD, Ioan Sorincău. El a cerut amănunte despre calitatea extrem de proastă a canalizării care se realizează la Moșnița, comună unde chiar el a fost primar în mandatul precedent. Problemele apar din cauza stațiilor de pompare, care se scufundă și trag după ele țevile de canalizare.

„Legat de calitatea lucrărilor pe POIM (n.r. Programul Operațional Infrastructură Mare) în Moșnița. Rețeaua de canalizare e de o calitate mai mult decât îndoielnică. Mai multe chesoane pentru stația de pompare s-au înfundat în pământ trăgând și conductele care sunt racordate la ele. Ceea ce face ca aceste conduce să aibă la momentul de față panta inversă. Intervenția mea se referă la obiectivele Asociației Apă Canal, care este condusă de consiliul județean, nu știu de cine din consiliu, poate o să aflăm acum, care la obiective, la litera E scrie așa: să monitorizeze proiectele în investiții în infrastructura tehnico-edilitară aferentă serviciului de apă – canal. Cum monitorizează ADI Apă Canal aceste lucrări? Facebook e plin de felicitări la adresa constructorilor ”, a spus Sorincău în cadrul ultimului plen al CJT.

I-a răspuns vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

”Cunoaștem cele sesizate de dumneavoastră, și primarul din Moșnița a avut cel puțin două întâlniri cu conducerea Aquatim, pe care cumva le-am mediat”, a spus Proteasa.

Riscurile situației existente au fost prezentate extrem de plastic de Sorincău.

Comentarii

comentarii