Acasă Economic Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice organizată de PricewaterhouseCoopers

Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice organizată de PricewaterhouseCoopers

623
DISTRIBUIȚI

PricewaterhouseCoopers va organiza la Timişoara „Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice”. Evenimentul se va desfăşura în data de  25 februarie la Casa Adam Muller Guttenbrun.
După un an 2009 al incertitudinilor cauzate de recesiunea economică, în 2010 se prefigurează mari presiuni fiscale, pe măsură ce autorităţile vor fi nevoite să ajusteze veniturile bugetare pentru a îndeplini parametrii de deficit conveniţi cu Fondul Monetar Internaţional.
Consultanţii specializaţi în fiscalitate din cadrul PricewaterhouseCoopers România şi cei de la firma de avocatură D&B David şi Baias vor analiza impactul politicii fiscale actuale a României asupra mediului de afaceri. Vor fi prezentate exemple concrete de soluţii identificate pentru a gestiona dificultăţile cu care s-au confruntat companiile pe parcursul anului trecut, precum şi modalităţi de eficientizare a relaţiei cu autorităţile fiscale.
Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice le oferă participanţilor ocazia de a dezbate cu experţii PwC posibile soluţii la problemele de fiscalitate specifice industriei în care activează companiile lor pentru a identifica soluţii şi oportunităţi pentru noul an.
În cadrul conferinţei va fi lansat TaxOnline.ro, un portal ce va marca începutul unei noi ere în consultanţa fiscală.

Comentarii

comentarii