Acasă Eveniment Consilierii judeţeni sunt cu ochii pe Bastion

Consilierii judeţeni sunt cu ochii pe Bastion

545
DISTRIBUIȚI

Împărţeala spaţiilor se va face prin licitaţie şi va fi supravegheată de o comisie din care va face parte câte un reprezentant al partidelor din CJ Timiş
Cheile Bastionului, proaspăt renovat, sunt la Constantin Ostaficiuc – preşedintele Consiliului Judeţean Timiş – dar spaţiile se vor împărţi sub supravegherea consilierilor. Acum că Bastionul e gata, arată bine, se vor închiria şi spaţiile, cu un preţ minim de pornire şi prin licitaţii. Totuşi, patru firme ce au ieşit din Bastion pentru a se face renovarea îşi vor relua contractul de unde l-au lăsat până la finalizarea lui şi o nouă licitaţie pe spaţiul respectiv.  Cheile au fost preluate în 25 noiembrie, dar mai sunt câteva retuşuri de făcut. “Rugămintea ar fi ca din această comisie care prelungeşte aceste contracte să facă parte câte un reprezentant din fiecare partid, pe lângă personalul tehnic. În 2007 s-au semnat acte adiţionale, care au girul CJ Timiş de la acea dată. Să nu ne trezim, în ianuarie, că toate spaţiile sunt date. Aş ruga să fim foarte corecţi şi foarte transparenţi”, a spus consilierul judeţean PSD Marcel Mihoc, la şedinţa de plen a CJ Timiş.

Comisie…
S-a discutat şi despre suprafaţa pe care o are Bastionul, la momentul actual. “Din 5.000 de metri pătraţi, 2.500 sunt daţi deja”, a spus Mihoc. “Spaţiile nu sunt ocupate. Sunt doar cereri. Nu i-am repus în funcţie. S-a trecut la o remăsurare”, a spus Ostaficiuc (PDL). Astfel s-a discutat înfiinţarea unei comisii care să supravegheze stabilirea tarifelor, licitaţiile, prelungirea contractelor şi altele ce ţin de Bastion. Din comisie face parte câte un reprezentant al fiecărui partid din consiliul judeţean.

Comentarii

comentarii