Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș a dat ordinul pentru începerea proiectării pentru reabilitarea Castelului...

Consiliul Județean Timiș a dat ordinul pentru începerea proiectării pentru reabilitarea Castelului Huniade

DISTRIBUIȚI

CJ Timiș a anunțat că a fost dat ordinul de începere a elaborării proiectului tehnic pentru restaurarea, consolidarea și punerea în valoare a Castelului Huniade, azi clădirea care găzduiește Muzeul Național al Banatului. Documentația tehnică necesară va fi întocmită de firma Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA, câștigătoarea licitației organizată de Consiliul Județean Timiș, la o sumă de 1.5 milioane lei, TVA inclus. De vineri, societatea amintită poate începe realizarea documentației.

Consiliul Județean a emis Ordinul de începere pentru serviciile de proiectare, obiectul contractului fiind elaborarea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire și organizarea execuției lucrărilor (DTAC și DTAE), proiectul de execuție și detalii de execuție (PT și DE), precum și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții „Restaurare, consolidare și punere în valoare a monumentului istoric Castelul Huniade, azi Muzeul Banatului”.

Prestarea serviciilor de proiectare se va realiza în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini, cu propunerea tehnică, propunerea financiară, graficul general de prestare a serviciilor, precum și cu respectarea clauzelor contractuale. Finalizarea documentației trebuie să aibă loc în 7 luni, urmând ca pentru alte 36 de luni, în perioada lucrărilor efective, să fie acordată asistență tehnică firmei care se va ocupa cu construcția.

Comentarii

comentarii