Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Timiş face primii paşi pentru construcţia unei parcări supraetajate la...

Consiliul Judeţean Timiş face primii paşi pentru construcţia unei parcări supraetajate la Spitalul Judeţean Timişoara

796
DISTRIBUIȚI

Terenul aflat în spatele Spitalului Judeţean Timişoara, lângă Centrul de Tranfuzii şi Oncogen, este vizat de CJ Timiş pentru a găzdui o viitoare parcare supraetajată care să deservească întreaga zonă. Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brânzeu Timișoara a solicitat luarea măsurilor necesare realizării unei parcări în proximitatea spitalului, iar în acest scop a fost întocmit un prim Studiu de oportunitate.

Celor de la CJT le-a fost solicitată adoptarea unei hotărâri prin care să fie demarate operaţiunile aferente primilor paşi pentru această parcare. Următoarea etapă necesară realizării proiectului este întocmirea studiului de fezabilitate prin care proiectantul va analiza, fundamenta şi propune minimum două scenarii/opţiuni tehnico-economice diferite, recomandând, justificat şi documentat, scenariul/opţiunea tehnico-economic(ă) optim(ă) pentru realizarea obiectivului de investiţii, se spune în proiectul de hotărâre care se va afla pe masa consilierilor judeţeni la următoarea şedinţă de plen.

„În ceea ce privește locația identificată pentru realizarea parcării , parcela pe care urmează a se realiza obiectivul de investiții este identificată prin CF nr. 423039, nr.top 26597 Timișoara, având o suprafață totală de 6317 mp, aparținând domeniului public al Județului Timiș, suprafața necesară realizării parcării fiind de 3465,43 mp. Având în vedere situația de fapt și de drept prezentată, propun aprobarea de către Consiliul Judeţean Timiş a unei hotărâri privind demararea procedurilor în vederea realizării obiectivului de investiții ”Parcare etajată cu înălțimea maximă de 24 m – zona Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brânzeu Timișoara”, respectiv însușirea studiului de oportunitate, realizarea studiului de fezabilitate și efectuarea lucrărilor de dezlipire în 3 parcele a imobilului înscris în CF nr. 423039, nr.top 26597 Timișoara”, se arată în expunerea de motive semnată de vicepreşedintele CJT, Nicolae Oprea.

Comentarii

comentarii