Acasă Actualitate Consiliul Județean Timiș oferă copiilor o zi specială, dedicată lor, pe 1...

Consiliul Județean Timiș oferă copiilor o zi specială, dedicată lor, pe 1 Iunie

DISTRIBUIȚI

De Ziua Copiilor, de 1 iunie, Copiii sunt așteptați cu drag și voioșie din plin la Consiliul Județean Timiș. Vor fi primiți la Palatul Administrativ cu jocuri, teatru, ateliere de creație și multe alte surprize.

CJ Timiș, Teatrul „Merlin” și Muzeul Național de Artă Timișoara și-au dat mâna în a le pregăti celor mai mici dintre noi o mulțime de bucurii. Copiii sunt așteptați, de 1 iunie, să se bucure de ateliere de origami, mânuire păpuși și marionete sau de jonglerie cu poiuri. Vor învăța să facă păpuși de hârtie, să danseze și se vor distra desenând pe asfalt. În plus, va avea loc și un flashmob pe imnul Teatrului Merlin. Multe alte surprize sunt pregătite în aceste zile, pentru a fi gata de 1 iunie, când Palatul Administrativ va fi punctul zero al distracției de Ziua Copilului.

Intrarea este liberă!

De la ora 11.00 este programat un spectacol de teatru – Croitorașul Cel Viteaz, destinat celor cu vârsta peste trei ani, cu o durată de 45 minute. Între orele 12.00 – 15.00 sunt programate și alte activități: Atelier origami; Atelier mânuire păpuși și marionete; Atelier de jonglerie cu poiuri; Atelier de creație păpuși de hârtie; Atelier mișcare scenică/dans; Desene pe asfalt; Flashmob pe Imnul Teatrului Merlin.

De la ora 15.00 are loc un nou spectacol de teatru – Noua poveste a scufiței roșii, cu durata de 50 minute.

Evenimentul poate fi descoperit și pe Facebook: https://www.facebook.com/events/985373392176213

Comentarii

comentarii