Acasă Administraţie Consiliul Judeţean Timiş susţine Caravana Educaţiei în Timiş, care va descoperi performeri...

Consiliul Judeţean Timiş susţine Caravana Educaţiei în Timiş, care va descoperi performeri din domeniul sportului

849
DISTRIBUIȚI

În cadrul unui program dezvoltat de Asociaţia Junior Sport, Consiliul Judeţean Timiş sprijină proiectul „Caravana educaţiei în Judeţul Timiş”. Acesta face parte dintr-o iniţiativă naţională, intitulată „Născut pentru sport”, care se dezvoltă cu succes de câţiva ani, judeţul Mureş fiind ales ca şi pilot în urmă cu doi ani.

„Caravana educației în județul Timiș” se va desfășura o amplă campanie, numită generic „Școală și sport? Da, se poate!”, în cadrul căreia vor fi promovați elevii din clasele I-VIII din județul Timiș, care au rezultate de excepție atât la înăţătură, cât și în sport. Mai mulţi elevii talentați vor fi vizitați de sportivi celebri în cadrul acțiunii ”Azi sunt profu’ tău de sport” și vor fi promovați în cadrul unei reviste care va apărea în 5.000 de exemplare.

„Subliniez importanţa sportului ca ambasador al judeţului Timiş, trebuie să ne aplecăm mai mult asupra activităţii sportive. La nivelul CJT sprijinim sportul de performanţă si sportul pentru toţi. Azi am reuşit, împreună cu Asociaţia Junior Sport, să punem împreună reprezentanții autorităţilor, ai sportivilor, ai inspectoratului şcolar”, a declarat Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş.

Caravana se va derula în perioada septembrie – iunie 2020. prin această iniţiativă se doreşte descoperirea talentelor din județ, a copiilor de excepție, dar și aducerea în atenție a campionilor din trecut şi de azi din sportul din Timiș.

Vor fi promovaţi elevii-sportivi din clasele I-VIII ale şcolilor timişene care au rezultate de excepţie atât la învăţătură, cât şi în plan sportiv. Acţiunea de identificare a acestora va fi realizată cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, partener naţional al Asociaţiei Junior Sport. Poveştile de succes ale acestor elevi merituoşi vor fi promovate în paginile revistei „Născut pentru sport”. Selecţia poveştilor de succes ale acestor elevi merituoşi se va face în urma unor scrisori primite de la familie, profesori, antrenori, acestea urmând să fie trimise, împreună cu o fotografie, la adresa de e-mail caravanaeducatieitimis@gmail.com.

Comentarii

comentarii