Acasă Administraţie Consiliul Județean Timiș va demara asfaltarea drumului de legătură dintre Șag și...

Consiliul Județean Timiș va demara asfaltarea drumului de legătură dintre Șag și Sânmihaiu Român

1391
DISTRIBUIȚI

În perioada viitoare va fi finalizat studiul de fezabilitate pentru un nou proiect derulat de Consiliul Județean Timiș, de această dată pentru asfaltarea unui fost drum comunal, preluat în administrare de administrația județeană, între Șag și Sânmihaiu Român.

Acum un drum de pământ, acesta va oferi o legătură directă, civilizată, între Șag și Sânmihaiu Român. CJ Timiș va asfalta acest drum de piatră și pământ, reușind să-l preia anul acesta în administrare, din punct de vedere juridic.

Lucrarea se înscrie în inițiativa pe care președintele CJ Timiș,  Alin Nica, a promovat-o încă din 2005, de a crea o centură alternativă a Timișoarei folosind drumurile comunale care leagă comunele periurbane.

Studiul de fezabilitate va intra în lucru în perioada imediat următoare, în contextul în care licitația pentru desemnarea câștigătorului se apropie de final.

Șoseaua are o lungime aproximativă de 5 km. Investiția are ca premisă dezvoltarea celor două comune, prin crearea unei infrastructuri care să permită intensificarea activităților comerciale, cât și sporirea gradului de siguranță în trafic.

Vă reamintim că în acest moment este în lucru și drumul care leagă Dudeștii Noi și Săcălazul, o altă porțiune din această minicentură.

Comentarii

comentarii