Acasă Sport Contra vrea să devină campion cu Poli

Contra vrea să devină campion cu Poli

351
DISTRIBUIȚI

Cosmin Contra va evolua pentru Poli Timişoara până la finalul sezonului. După ce timişorenii au dat lovitura pe piaţa transferurilor prin înregimentarea lui Sepsi, transferat de la Benfica Lisabona, aceştia au reuşit să-l repatrieze, pentru jumătate de an, şi pe Cosmin Contra. Acesta a ajuns, sâmbătă seara, în cel de-al doilea cantonament al formaţiei, care are loc tot în Antalya. Cosmin Contra a evoluat ultima dată la Getafe şi a declarat că a venit la Poli Timişoara pentru a se încununa cu primul titlu de campion din istoria clubului din oraşul de pe Bega. Fostul internaţional, care va împlini anul acesta 35 de ani, va evolua pe flancul drept al terenului, fundaş sau mijlocaş.
Altfel, plecarea fraţilor Karamian i-a determinat pe oficialii clubului să intensifice negocierile cu Dacian Varga, fotbalist aflat în proprietatea lui Vasile Şiman, finanţatorul celor de la Sportul Studenţesc. Poli se bate pentru mijlocaşul campion cu Unirea Urziceni, cu Steaua şi Rapid, echipe interesate de serviciile acestuia. Dacă ar fi să ne luăm după ultimele transferuri interne, Poli Timişoara va reuşi să-şi asigure serviciile lui Varga, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Alexandru Curtean sau Alexandru Bourceanu. Cel mai sigur, vom ştii dacă Varga va deveni timişorean cu acte în regulă la mijllocul acestei săptămâni. O altă soluţie posibilă pentru acoperirea flancului stâng de la mijlocul terenului este şi Chiţu, jucătorul de 21 de an fiind chemat înapoi la Poli, chiar dacă a fost promis, sub formă de împrumut, celor de la Gloria Bistriţa.
Un alt motiv de Bucurie pentru Ioan Ovidiu Sabău este revenirea la antrenamentele echipei a fundaşului slovac Cisovsky, care a revenit după o accidentare ce l-a ţinut deprte de terenul de joc mai bine de patru luni.

Comentarii

comentarii