Acasă Actualitate Corul Avocaților din Timiș concerteaza la Chisineu Cris

Corul Avocaților din Timiș concerteaza la Chisineu Cris

DISTRIBUIȚI

Corul Avocaților din Timișoara susține primul său concert în afara județului Timiș. La invitația Parohiei Romano Catolice din Chișineu-Criș, duminică, 15 mai, la ora 12.30, Corul Avocaților va concerta împreună cu Orchestra Maggiore din Timișoara. Concertul se va desfășura la Biserica Romano Catolică din Chișineu-Criș și va cuprinde lucrări de W.A. Mozart, Marco Frisina și Ciprian Porumbescu.

”Este o premieră pentru noi să concertăm în alt județ, dar și o dovadă că depășim, ca sonoritate, granițele Timișului. Această idee a Corului Avocatilor s-a născut din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care au nevoie de sprijin și de aceea răspundem afirmativ ori de câte ori suntem chemați și putem susține un concert. Și de această dacă suntem pregătiți de dna dirijor Mihaela Codruța Niculescu și vom concerta alături de Orchestra de Tineret Maggiore, sub conducerea dl. prof. Edmund Dandoți”, a declarat inițiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Corul Avocaților din Timiș s-a constituit în anul 2016, din pasiune pentru muzică și cu intenția de a servi scopuri caritabile. Fondurile strânse sunt donate anual către Fundația United Way. Donațiile se pot face în contul bancar în lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank).

Comentarii

comentarii