Acasă Actualitate Cosmin Tabără, despre „jocul ieftin” de la Piețe SA: „Raul Ambruș plătește...

Cosmin Tabără, despre „jocul ieftin” de la Piețe SA: „Raul Ambruș plătește polițe politice”

DISTRIBUIȚI
Raul Ambruș

Vineri, 30 septembrie, Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timișoarei, comentează scandalul de la Piețe SA, spunând că useriștii din conducerea primăriei i-au dat mână liberă „ex-liberalului” Raul Ambruș să „plătească polițe politice”. Vă amintim că joi Liviu Cocean a fost înlocuit la conducerea societății de Mirel Pop. Cu o zi în urmă, fostul director fusese acuzat de membrii consiliului de administrație de prejudicierea societății cu 30.000 de euro lunar. În urma acestor acțiuni, Cocean a promis că „noul său subiect favorit va fi Dominic Fritz”, anticipând o serie de dezvăluiri.

„În urmă cu mai bine de un an vă ceream să nu vă jucați cu desemnarea reprezentanților în CA-urile societăților din subordinea PMT. Ați ignorat total ce am dorit atunci – REFORMĂ! Ați bătut palma cu Raul Ambruș pentru o majoritate sigura în ședințele CL. Rezultatele se văd acum după un timp scurt. La Piețe e scandal… Nici la celelalte societăți lucrurile nu merg bine”, spune Tabără, la modul general.

Strict în ceea ce privește ultimul scandal, acesta adaugă: „La Piețe e un joc ieftin, în care Raul Ambruș plătește polițe politice pentru neascultare politică, cu girul vostru, al colegilor USR. Permițând toate lucrurile acestea nu faceți decât să îngreunați bunul mers al administrației. Nu vă mai mirați că alte orașe sunt așezate și funcționează, acolo masa reprezintă locul de dezbatere a problemelor, acolo actorii principali sunt preocupați de a aduce plus valoare și nu de a decide în unanimitate cu sprijinul parveniților”.

Comentarii

comentarii