Acasă Sport Cupa TM Archery

Cupa TM Archery

358
DISTRIBUIȚI

arcas5

Clubul TM ARCHERY organizează sâmbătă, 7 septembrie 2013, Cupa TM Archery. Acest concurs de tir cu arcul este un concurs de field și va avea loc în poligonul oficial, situat pe Strada Polonă, nr. 26. Sunt așteptați arcași din toată țara, dar și din străinătate, de toate vârstele.

Categoriile de arcuri participante sunt: arcuri tradiționale, replici istorice, fără fereastră de tragere, longbow modern cu fereastră de tragere, recursiv modern cu fereastră de tragere, arcuri moderne cu dispozitive de ochire și/sau tragere, arcuri moderne fără dispozitive suplimentare și arcuri compound. Participanții vor realiza un circuit, de-a lungul căruia se află un număr de 30 de ținte specifice. Aceste ținte sunt de 3 tipuri: ținte omologate FITA (Federația Internațională de Tir cu Arcul), ținte 2D și 3D reprezentând animale și ținte tactice, care presupun revelarea abilităților de trăgător instictiv (ținte speciale, în mișcare, de pe cal, etc). Distanța de tragere este de la 10 la 50 m, în funcție de țintă. Vor fi premiați câștigătorii de la fiecare categorie, iar aceștia se vor întrece într-o probă finală pentru câștigarea cupei TM Archery și a premiului cel mare, în valoare de 1.000 euro. Regulamentul și detalii suplimentare se găsesc pe www.facebook.com/TMArchery.
Clubul TM Archery este singurul club de tir cu arcul din Timișoara, organizație care reunește iubitori ai acestui sport olimpic. Arcașii utilizează arcuri tradiționale cu precădere, dar și arcuri moderne (recursive și compound). Scopul TM Archery este de a promova mișcarea în aer liber în general și a tirului cu arcul în particular, dezvoltarea abilităților instinctive de tragere, reînvierea acestui sport olimpic și transformarea Timișoarei într-unul din orașele marcante pentru tirul cu arcul.

Comentarii

comentarii