Acasă Cultura De Revelion, spectacol incendiar cu o distribuţie internaţională, la Opera Română Timişoara

De Revelion, spectacol incendiar cu o distribuţie internaţională, la Opera Română Timişoara

595
DISTRIBUIȚI

de revelionSpectacol incendiar cu o distribuţie internaţională, cu bărbaţi îmbrăcaţi la frac şi doamnele, în cele mai elegante rochii, în 31 decembrie, de la ora 18, cu prilejul Revelionului 2016, la Opera Română Timişoara.

Piesele rare ale vestimentaţiei de domn rămân, totuşi, jobenul clac (dotat cu arcuri care permit strângerea lui sub braţ, inventat pe vremea când bărbaţii se temeau să nu li se confunde “ţilindrul” cu un altul la garderobă), mănuşile de castor şi ghetele de sevro (întrutotul prohibite fiind la bal încălţările de box, cu talpă groasă, ţinte şi blachiuri).
La rându-le, doamnele vin la balul prinţului Orlovski în cele mai elegante rochii negre sau în culori strălucitoare, cu mănuşi lungi, pantofi de mătase, coafuri cu flori şi corapi de satin alb.
Aşadar, în 31 decembrie 2016, de la ora 18, celebra operetă Liliacul a lui Johan Strauss îi va avea soliști pe Cristian Rudic (Eisenstein), Narcisa Brumar (Rosalinda), Octavian Vlaicu (Frank), Gabriella Varvari (Orlovski), Cristian Bălășescu (Alfred), Dan Patacă (dr.Falke), Mircea Dan Petcu (Dr. Blind), Cristina Vlaicu (Adela), Suzana Vrânceanu (Ida), Gabriel Mulea (Ivan), iar rolul șugubățului Frosch va fi interpretat de basul Peter Hercz (Ungaria). Dirijează Bujor Hoinic din Turcia.
Îşi vor da concursul corul, orchestra şi ansamblul de balet al Operei Române Timişoara. Regia artistic va fi asigurată de Mario de Carlo Italia.

Comentarii

comentarii