Acasă Politica Deputatul de Timiș Alfred Simonis este noul lider al TSD

Deputatul de Timiș Alfred Simonis este noul lider al TSD

684
DISTRIBUIȚI
alfred simonis

Deputatul de Timiş Alfred Simonis, care este şi liderul deputaţilor social-democraţi din Parlament, este noul lider al Tineretului Social Democrat (TSD). Simonis îl înlocuieşte, astfel, ca interimar, pe Gabriel Petrea, care a fost exclus din PSD după ce a votat moţiunea.

Deputatul Alfred Simonis a anunţat, luni seara, pe Facebook, că este noul lider al TSD.

“Am făcut primii paşi în politică alături de multi colegi, în @TSD, o adevărată familie politică. Tot în @TSD am învăţat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă loialitatea şi mai ales, am învăţat valorile şi principiile social democraţiei. Astăzi @TSD are nevoie de reconstrucţie. De aceea, am preluat conducerea interimară a @TSD, după o discuţie cu preşedintele partidului şi colegii mei, angajandu-mă că într-un timp cât mai scurt să redevenim cea mai puternică structură politică de tineret din România. Le mulţumesc pentru încredere şi îi asigur că TSD îşi va regăsi spiritul care ne-a condus de atâtea ori la victorie”, a scris Simonis.

Numirea lui Alfred Simonis la conducerea TSD vine după ce deputatul Gabriel Petrea, cel care a ocupat această funcţie până săptămâna trecută, a fost exclus din PSD, după ce a votat moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă şi s-a alăturat Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Comentarii

comentarii