Acasă Actualitate Dezbaterea indicatorilor de performanță ai STPT, retrasă din plenul CLT. Roxana Iliescu...

Dezbaterea indicatorilor de performanță ai STPT, retrasă din plenul CLT. Roxana Iliescu propune măsuri de îmbunătățire a activității

DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu a anunțat că de pe ordinea de zi a ședinței de plen a CLT de miercuri, a fost retras proiectul de hotărâre care viza aprobarea indicatorilor de performanță financiari și nefinanciari, precum și a indicatorilor cheie de performanță ai Consiliului de Administrație la STPT.

Reprezentanta Pro România spune că proiectul era unul… ciudat, singurul indicator de calitate folosit fiind cel referitor la numărul de sesizări depuse. Acum, ea propune o serie de amendamente pentru îmbunătățirea situației transportului local.

”Motivul principal, de răs sau de plâns, depinde cum vreți să o luați, a fost stabilirea în cadrul acestui proiect, că unic indicator de calitate al serviciului de transport public din Timișoara, a numărului de sesizări la care s-a răspuns din total sesizări!  Da, ați citit bine, unicul criteriu privind calitatea serviciului de transport public, numărul de sesizări la care catadicsesc să răspundă, NU gradul de rezolvare a sesizărilor, Doamne ferește, ci numărul de răspunsuri fie ele și de genul “ Buna ziua! Mulțumim pentru sesizare la revedere și-un praz verde!” , a scris Iliescu.

Dar, poate tot răul spre bine, iar consilierul local transmite că a trimis pe adresa primarului mai multe propuneri pentru schimbarea situației din transportul în comun.

Comentarii

comentarii