Acasă Economic Din 24 septembrie, noul VW Golf Variant este disponibil şi la Timişoara

Din 24 septembrie, noul VW Golf Variant este disponibil şi la Timişoara

298
DISTRIBUIȚI

Noua generaţie a modelului VW Golf Variant este disponibilă pe piaţa din Romania din 24 septembrie. Noul Golf Variant este lansat oficial şi în Romania după ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Lansarea oficială a noului Golf Variant va fi marcată de evenimente tematice organizate de către distribuitorii Volkswagen. La Timişoara, noul modelul va fi disponibil la Quark Motors, distribuitor autorizat Volkswagen.
Noul Golf Variant preia de la modelul Golf liniile de design frontale şi motorizările diesel şi pe benzină. Noua generaţie a Golf-ului Variant este disponibilă la toţi distribuitorii din ţară cu trei motorizări, una pe benzină, de 1.4 litri şi 122 de cai putere şi două diesel-uri, cu tehnologie Common Rail, de 105 şi 140 de cai putere. Vor urma două noi motoare pe benzină de 80 şi 102 cai putere, însoţite de gama TSI de 122 ş 160 de cai putere. Toate cele şase motoare respectă cerinţele impuse de nouă norma Euro 5.
Preţul de pornire pentru noul Golf Variant este de 13.685 de euro (TVA inclus), în versiunea de bază, ce oferă clientului Sistem electronic pentru menţinerea stabilităţii maşinii (ESP) – inclusiv sistem de antiblocare a rotilor – ABS, sistem de blocare electronică a diferenţialului – EDS, sistem de reglare a forţei de tracţiune – ASR, şase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, bare de amarare, geamuri electrice, oglinzi electrice şi încălzite, banchetă rabatabilă, închidere centralizată şi climatizare automată, servodirecţie electromecanică reglabilă în funcţie de viteză, triunghi reflectorizant, torpedou iluminat cu sistem de răcire interior, bare de protecţie în culoarea caroseriei, suspensii sport (pentru BMT), prindere ISOFIX pentru 2 scaune copil pe bancheta din spate, banchetă spate rabatabilă asimetric, scaun şofer reglabil pe verticală, centuri de siguranţă în 3 puncte pentru toate locurile, cu reglare pe verticală şi sistem de pretensionare pentru cele din faţă, sistem de avertizare sonoră pentru cele din faţă, bare longitudinale negre, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri termoizolante în tentă verde.

Comentarii

comentarii